Register my storage for rent

Velkommen til registrering av lagerplasser i Norge!

Fyll ut skjemaet med mest mulig utfyllende informasjon. Du vil bli kontaktet pr e-post om vi trenger ytterligere informasjon eller bilder.

Vi søker leietakere til din lagringsplass. All utleie gjøres på månedsbasis. Vi markedsfører, ordner det økonomiske og tar oss av kundeservicen. Det koster deg ikke noe å registrere din lagringsplass, men vi tar 10 % provisjon av utleiesummen. Vi betaler deg leieinntektene månedlig til din bankkonto. Du setter selv pris pr måned på ditt lokale. Ønsker du rådgivning kan du skrive det i skjemaet, vi vil kontakte deg.

Vi vil gi deg informasjon om potensielle leietakere på e-post. Du tar besluttingen på om leietaker er aktuell for deg eller ikke. Du kan avslutte utleie gjennom oss når som helst, men inngåtte og betalte leieavtaler må selvsagt overholdes.

Du står ansvarlig for innrapportering til offentlige myndigheter av dine leieinntekter.

Ved å registrere din lagringsplass for utleie aksepterer du våre betingelser og godtar automatisk eventuelle endringer i disse. Du vil informeres pr e-post om eventuelle endringer.

Husk at tomrom i kjeller, loft, bod, leilighet, hus, låve, jorde, kontorer og andre plasser kan gi deg inntekter. Noen trenger å lagre en stol, andre trenger å lagre en bil, noen trenger kanskje å lagre et bildet som kan henge på en vegg. Ditt tomrom er det noen som trenger å du kan få en slant til kaffe, reise, klær, barnevakt, ja, hva du enn måtte trenge et lite bidrag til. Du er også med på å spare miljøet, samfunnet og hjelpe andre som trenger din hjelp!

fav

Skjema for registrering av lagringsplass